Szenvedni a boldogságért ( oldal neve ) ---> Miről szól?

Egy szétesett családról. Két testvérről, akik újra egymásra találnak, s az egyikük vámpír, a másikuk farkas. Mi lesz akkor, ha kitudódik, ki az anyjuk? S főleg akkor, ha a múlt alapjaiban hullik romba... ha amit hittünk, nem is úgy volt, ahogy azt mi láttuk... ha a szemünk becsapott, s a szívünk súgta meg azt, amit csak hinni reméltünk...

Kezdet

Két férfit szerettem életemben a legjobban, az egyiket jobban, mint a másikat... Most mégis mindkettőtől távol vagyok, s ami a legszörnyűbb egyes egyedül...

A gyermekeim élik életüket, s csak remélni tudom, hogy elég ügyes voltam, és soha nem jönnek rá, mit is tettem akkor.

(Bella)

Végzet - Forks

Az életemben, mindig próbáltam egyensúlyt tartani, de mikor ismét vissza kellett mennem szülővárosomba, minden romba dőlni látszott... Pedig az életem még csak akkor kezdődött...

(Flor)


Végre ismét a nővéremmel lehetek, most nem fogom olyan könnyen elengedni, mint régen, harcolni fogok érte, hogy legalább ő velem maradjon... de mit fog szólni a falka, ha egy vámpír fog La Pusban élni?

(Jac)

2010. február 5., péntek

Visszatérés 11


A zongora hatalma




Farkasok között egy vámpír csemete (bocsi, csak ezt a képet találtam és nem túl pici lett volna, ha átszerkesztem, remélem így is tetszik)




(Rosalie szemszöge)


Ez a lány teljesen megőrjít. Pont úgy néz ki, mint Bella. Én kimondom, ha már a többiek nem is. És ráadásul vámpír. Bár vannak furcsa szokásai…


Most is egy farkast hozott az otthonunkba… és úgy ragaszkodott hozzá, mintha az élete múlna rajta…


Hát ez meg mi… keltem fel döbbenten az ágyamról, melyen épp hasaltam. A többiek lent voltak, és őket tárgyalták ki, ezért én szokásomhoz híven felviharoztam… s most ezt a rég nem hallott dallamot hallgathatom… de ez nem Edward, döbbenek meg… ez egy női hang…






- Flor az – mormolja mellettem Edward, mikor beviharzik a szobámba. Kérdőn nézek rá, de ő a tekintetét le nem veszi abból az irányból, melyből a hang száll felénk, oly tisztán, mintha a testvérem játszaná – kiabáltak a gondolataid – rázta meg a fejét, ahogy ezt kipréselte rajta – hihetetlenül jól csinálja – roskadt le végül a padlóra – honnan ismeri? –temette a kezeibe az arcát.


- Ismeri őt is – jelent meg a szobámban Jasper is Aliccel az oldalán. Jasper arcán egy fájdalmas él játszott, míg kedvese sebesen odaszaladt a földön görnyedő bátyánkhoz.





Ezután hosszú percekig csöndben hallgattuk, ahogy újra és újra kezdi a dallamot, s minduntalan tökéletesen végigdalolja az oly régi dalt. Végül már mindenki ott volt a szobánkban.


Emmett az ölébe húzott, miközben simogatta a hátamat. Mostanában ez egy megszokott cselekvés lett nálunk.


Alice Edwardot ölelte, míg Jasper keze kettősükön pihent, gondolom, épp nyugtatta őket.


S ott volt az ajtóban Esme, akit hátulról ölelt át Carlisle.


Aztán valami megváltozott, mert Edward kitépte magát szeleburdi kishúga öleléséből, s leviharzott a földszintre. Mi is azonnal utána mentünk, hisz már sokszor láttuk őt, őrültséget elkövetni…


De ez most más volt, mert nem kifelé igyekezett… a zongorájához ült le, és mint egy kincset félve érintette meg. Óvatosan felnyitotta a fedelét, s leütött egy hangot, majd sorban a többit is…


A billentyűkel úgy játszott a keze alatt, mintha minden percben ezt művelte volna, s mindeközben a játéka olyan összhangban szólt a dúdolással, hogy az már félelmetes volt. Talán csak fél perce játszhatott a zongorán, amikor a dúdolás lehalkult, s végül megszűnt…


Családom tagjai körbeállták a zongorát, s most mindannyian Edwardot néztük, miközben ő a fejét a lépcső felé fordította, de a játékának még nem vetett véget.


Mi is azt tettük, amit ő… s a másodperc tört része alatt, egy vörös szemű vámpírt pillanthattunk meg, aki meghatódva jött egyre, s egyre közelebb. Végül elért hozzánk, egy percre megállt a zongora mellett, majd megkerülve azt, leült Edward mellé.


Mindenki egy személyként figyelte kettősüket, miközben a lány leütött pár akkordot, s az addigi altatóból egy vad szólót alkotott. Edward felvont szemöldökkel nézte a lányt, aki becsukott szemmel alkotta tovább a muzsikát.


Aztán a dal lassan lágyabb lett, s végül szívszaggató, amikor is vége szakadt…


Flor kinyitotta szemeit, s végig nézett rajtunk. Már majdnem felállt, s egy szó nélkül otthagyott minket, amikor Edward erősen utána kapott és a karjánál fogva visszarántotta a zongorához.





- Honnan ismered, ezt a dalt? – tette fel azt a kérdést, ami már mindannyiunkat érdekelt.


- Nem érdekes – suttogta, mint aki menten sírva fakad. Jasper elindult az irányába, s a két fél vállára tette a kezét.


- Nyugodjatok már meg – sziszegte összeszorított fogain keresztül – ennyi feszültséget és fájdalmat egy vámpír nehezen visel el.


- Nehéz az élet – kacagta el magát érzelemmentesen Flor. Vörös tincsei az arcába hullottak, meggátolva, hogy onnan olvassunk ki bármit is.


- Miért teszed ezt magaddal? – emelte fel Jasper az arcát, mely keserves fintorba torzult – érzem, hogy mennyire fáj neked ez az egész… az előbb is, amikor azt a dalt játszottad, olyan mértékű veszteséget éreztem felőled, hogy már szinte nekem is fájt… - halkult le a hangja.


- Te ezt nem értheted – állt fel a zongorától, s felviharzott az emeletre.


- Össze van zavarodva – állapította meg Jasper.


- Igen – helyeselt Edward – a gondolatai is ezt igazolják… - s hirtelen döbbenet lett úrrá egész testén…


- Mi történt? – szólította meg elsőként Esme.


- Az előbb fel sem tűnt – csukta be a szemeit – de miközben Flor dúdolt – csuklott el a hangja…


- Mond már – sürgette Alice.


- Nem halottam a gondolatait…


- Micsoda? – hökkent meg Esme


- De nem csak az övét… - suttogta megtörten, miközben újra megállt a beszédében


- Mond már – kérlelte Jasper


- Jacét sem…


- De ez, hogy? – kérdeztem, de a döbbenettől nem tudtam értelmes szavakká formálni gondolataimat…


- Én sem tudom Rosalie… - rázta a fejét, mintha a sokévnyi tapasztalat között kutatna épp…




Csak hogy, az a helyzet, hogy ilyennel még egyikőnk sem találkozott. Se olyannal, hogy nem lát Alice egy vámpírt, s végképp nem egy olyan jelenséggel, hogy Edward egy farkas gondolatait ne lenne képes hallani…




- Nem lehet, hogy nem figyeltél jól? – tette fel a kérdést Alice félénken.


- Nem – mormolta erőteljesen – Azóta mindkettőjük gondolatait hallom. Bár Flor nagyon ügyel,  hogy egy értelmes mondat se halljak felőle… és néha, egy rövid pillanatra megszűnnek megint a gondolataik – halkult el – de aztán újra hallom őket…


- Ez különös – morfondírozott Carlisle


- Vajon mi lehet a képessége? – szólalt meg Jasper. - Lehet, hogy kapcsolatban áll ezzel – folytatta elmélete megosztását a többiekkel, de engem már nem igazán érdekeltek… így fogtam magam és Flor után suhantam.






Az ajtót szép óvatosan nyitottam ki, majd csuktam résznyire, s meglepődve vettem tudomásul, hogy egy percre sem nézett felém. Ott volt a korcs mellett és mint egy szobor ült a széken és gyászosan kémlelte a testét, mely fel – le emelkedett ezzel mutatva, hogy lélegzik, a bűzről már nem is beszélve… fintorogtam volna, mikor rám kapta a fejét.





- Mit akarsz? – suttogta


- Beszélgetni – mondtam kimértem.


- Nem alkalmas – fordította el a tekintetét.


- Ki ő neked, hogy így véded? – kérdeztem végül


- Ha elárulom, békén hagysz? – szűrte a fogan keresztül, mert közben a farkas nagyot szusszantott, mintha a következő percben felébredne


- Igen – válaszoltam – egy ideig – tettem még hozzá. Lassan felém fordult, pár percig hezitált, aztán válaszolt.


- Ő a testvérem – mondta ki a lehetetlenséget. De hiába kerestem a hazugság jeleit a vonásán, minden porcikája az igazságot tükrözte. Mégis ő és a korcs olyanok voltak, mint két idegen egymásnak.


- Te most csak viccelsz – próbáltam elfolytai egy nevetőgörcsöt, mely előtörni készült belőlem.


- Megkaptad a válaszod, úgyhogy most hagyj békén – sziszegte. Láttam, hogy ezt a mondatot, milyen nehezen ejti ki a száján, ezért szinte kacagva, de biccentettem neki és kisétáltam a szobából.





Még hogy a testvére. Ekkora őrültséget… morfondíroztam, miközben a családomhoz tartottam, hogy megosszam velük az újabb fejleményt.

18 megjegyzés:

Wonnie írta...

Ajjj Kitti!
Ez annyira jó lett!!!
Imádom (L)
Am Flor:) és Jac milyen testvéri viszonyban vannak? Úgyértem Bella az anyjuk? ÉS ki az idősebb?
Ezt még nem értem...de ha majd a történeteből hamarosan kiderül akkor nem kell válaszolni :)
Hamar kérek/rünk folytit!!!
Pux

Carly írta...

Szia Kitti!

Nagyon jó lett a fejezet!
Azt értem miért nem hallja Edward Flor gondolatait,mert blokkolja,hogy ne hallja.
Viszont lenne egy kérdésem:
Flor képes Jac gondolatait is blokkolni?
Puszi:)
Ari

Kitti (Ekiro) írta...

Szia Vitti!

Köszönöm :)
Flor Jac nővére :P Ha gondolod olvass vissza, sokszor utaltam és talán a 4 rész vagy az 5-ik, ahol folyton a testvéri viszonyokat mutatom be :)
Remélem segítettem ezzel :)
Puszi
kitti

Kitti (Ekiro) írta...

Szia Ari!

nagyon okos vagy :) S vajon ez összefügg a testvérségükkel :)
Hiszen a vér szerinti kapcsolat köti őket össze, csak épp nem teljes. hisz csak féltestvérek.
Remélem ezzel segítettem :) de ha bármilyen kérdésed van még, írd le nyugodtan :)
Puszi
Kitti

vivuus írta...

Szia!
Ez is nagyon jó lett ;)
Ahogy most itt elolvastam a komikat, valahogy sikerült belegabalyodnom a testvéres részbe xD Na akkor most gyorsan helyrerakom :D
Puszi
Vivi

Kitti (Ekiro) írta...

Szia Vivi!

Köszike :)
remélem sikerült :)
puszi
Kitti :)

Miszi írta...

Szia!!
Most értem a végére és hát nagyon jóóó!!
A testvéresbe nekem is sikerült egypárszor belegabalyodnom de most tisztában vagyok vele(asszem)xD!!
Érdekes volt Rose szemszőgéből olvasni!
Da akk most Bella meghalt?Mert az volt írva h a teste nem került elő...v rosszul emléxek?...lehet h még él?...mondjuk ez hülyeség me akk miért hagyta volna el a lányát?...nah jó bocs hangosan gondolkodtam!!
Várom a frisst!!
Puszi

vivuus írta...

Szia!
Sikerült helyre rakni :D
Én a Bellás dolgot úgy értelmeztem, hogy vámpír, és hát ezért nem került elő a teste az emberek számára..ez nem tudom mennyire értelmes :D És lehet h amúgy is hülyeség.
Puszi

Miszi írta...

Upsz ténleg hisz ő vámpír akk tutira nem kerűl elő a teste...de viszont a blog elején ez van:

"Két férfit szerettem életemben a legjobban, az egyiket jobban, mint a másikat... Most mégis mindkettőtől távol vagyok, s ami a legszörnyűbb egyes egyedül...

A gyermekeim élik életüket, s csak remélni tudom, hogy elég ügyes voltam, és soha nem jönnek rá, mit is tettem akkor.

(Bella)"

Szal az van h egyedül van most...akk mégis él vagy nem?...rosszul értelmezem a jeleket?...xxD
Na jó hagyuk egyszer csak kiderül:DD csak olyan jó "okoskodni" xD
Puszi Miszi
Ui.:Váááárom a frisst :D;)

Kitti (Ekiro) írta...

Sziasztok!

Akkor most egyben válaszolok nektek Vivi és Miszi!

Mindkettőtök komijának nagyon örülök :) És lehet hangosan gondolkozni, nagyon örülök neki, h leírtátok, amit gondoltok :) köszönöm:) És csak így tovább, írjátok le, ne fogjátok vissza magatokat ;)

Nos, hogy mi van Bellával? Vámpír lett e vagy sem? Erre még nem most fog sor kerülni, de annyit elárulhatok, hogy ő is elő fog kerülni ;) Meg fogjátok tudni, hogy mi lett vele. S mi miért történt.
Puszi
Kitti

Miszi írta...

Szia!!
Szuper legalább akk azt tudjuk h él és h még előbukkan!!
Én am szeretem Bella-t (tom h egy csomóan nem szeretik) de én igen :DÉs én eléggé Edward&Bella 4 ever vagyok xD
Sztem ez a sztori róluk szól és ahol nem jönnek össze vagy mit tom én (lehet h jó irás és elolvasom) akk azt má nem köt le annyira...:D
NAgyon kiváncsi vagyok a kövi fejire!!
Puszi

Carly írta...

Szia Kitti!

Nincs több kérdésem köszi.
Puszi:)
Ari

Nita írta...

Szia!
Nagyon szeretem zt a történeted, mert csűröd-csavarod, és nem merek előre gondolkozni, mert minden egyes fejezet után nagyot koppanok, amikor megdől egy-egy elméletem. Szóval nagyon élvezem. Bár vannak számomra is kissé homályos részek, de gondolom, majd ahogy haladunk a történetben, minden kiderül.
Amúgy nekem nagyon bejön Rose stílusa, na meg amilyen félvállról fogadja, hogy Jac Flor testvére...
Jajj, alig várom az új részt...
Puszi
Nita

Amyke írta...

Szia!
Nagyon szupi lett!! Lenne egy kérdésem. Flor, hogy lehett Jac testvére? Remélem hamar kiderül. Imádom az írásaidat.

Névtelen írta...

szia!
most találtam rá az oldidra és azt kell mondanom hogy nagyon jó... nagyon érdekes a történet. Kiváncsi vok a kövire:)
Amugy mikorra várható a friss?

Névtelen írta...

Szia!

Már próbáltam írni,de vmiért nem tudtam elküldeni ezért a főblogodon a chatbe írtam..
de megpróbálok azért itt is vélemény hagyni magam után...
továbbra is imádom, nagyon tetszik a töri és ez a feji is szuper lett!
Grat!
Várom a kövit!
pussz

Névtelen írta...

Hello
Én most kezdtem el olvasni a töridet, de nagyon jó!
Eszméletlen!
Mikor fogja majd Flor elárulni h ő Bella lánya(ha jól vettem ki a szövegből)? Rem. nemsokára.
Sztem a történet így jó ahogy van!
Sok sikert az íráshoz!
Üdv: M@rcsi

U.I.:Mikor lesz új fejezet?

Kitti (Ekiro) írta...

Sziasztok!

Köszönöm! Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik nektek :)
Idővel mindenre fény derül :)
Puszi
Kitti

Bella

Bella

Flor/ Nes

Flor/ Nes

-






-

Viktor

Viktor

Vera

Vera

-

-

-

Cullen clán

Carlisle

Carlisle

Esme

Esme

Edward

Edward

Rosalie

Rosalie

Emmett

Emmett

Alice

Alice

Jasper

Jasper
 
Szenvedni a boldogságért creditosbtemplates creditos Templates by lecca 2008 .....Top